Drömboken

EN BOK FÖR DRÖMMARE av en drömmare. Så länge jag minns har jag fascinerats och funderat över mina drömmar. Men ingenstans har jag hittat några svar som matchar min förundran och nyfikenhet.

På senare år började jag skriva ner och undersöka mina egna drömmar. Det är fröet till ”Dansa under diamanthimlen” där jag utforskar drömvärlden i förhållande till händelser, erfarenheter och förebilder som format mitt vakna liv. En resonerande bok där du i detalj kan följa tankegångarna som ligger bakom de överraskande och motströms – ibland ganska uppkäftiga – slutsatserna och förklaringarna.

Det är dags att låta drömmarna få tala för sig själva och sluta leta efter dolda budskap. Först då kan människor på allvar börja upptäcka sina egna drömmar – och samtidigt inse att de faktiskt inte är så helt olika vårt vakna liv! Drömforskningen och psykologin har kört fast och behöver ny inriktning, inspiration och energi. Jag menar att gåtans lösning måste sökas i konsten, musiken och litteraturen – eller allt det som är uttryck för människan gränslösa kreativitet!

Boken avslutas med exempel på min egna drömmar – drömtranskriptioner – som ligger till grund för mina tankar och hypoteser kring vår oerhörda drömfunktion.

Boken är inget sömnpiller.
Den är en väckarklocka.

KÖP BOKEN HOS:

ADLIBRIS

BOKUS

VARNING ALKOHOL
Denna sida innehåller positiv, kommersiell information om alkohol.